KomPASS header

KomPASS

Navigeer naar een passende loopbaan: Ontdek je unieke kracht als vrouw met autisme

golf blauw
pass jobcoaching KomPASS

KomPASS

Navigeer naar een passende loopbaan: Ontdek je unieke kracht als vrouw met autisme

Je zit al een tijdje niet lekker op je plek en komt er zelf maar niet uit wat er scheelt. Je gaat met tegenzin naar je werk, bent regelmatig ziek en weet niet wat nou precies de oorzaak is. De organisatie waar je werkt lijkt continu te veranderen en het geeft stress om bij te blijven met al die nieuwe technologieën en processen. De angst om achter te blijven maakt dat je je verloren voelt.

Wij begrijpen de uitdagingen waar je mee worstelt. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen, maar twijfelt over de juiste stappen. Je weet niet goed wat jouw sterke punten zijn en zou dit graag onderzoeken. Je wilt duidelijk iets anders, maar waar moet je beginnen? Wij staan klaar om je te helpen.

Het is tijd om jezelf beter te leren kennen en je talenten, vaardigheden en kwaliteiten in kaart te brengen en verder te ontwikkelen. KomPASS Loopbaancoaching biedt jou niet alleen inzicht in jezelf en je autisme, maar ook de begeleiding om jouw loopbaan een nieuwe richting te geven, zodat je met voldoening en trots kunt bijdragen.

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk RGB transparant

Direction is so much more important than speed

Zet koers naar de loopbaan die bij jou past!

Met KomPASS ontdek je jouw persoonlijke kompas voor je verdere werkleven. Het traject begint met het verkennen van jouw persoonlijke PASSpoort (dé basis die je inzicht geeft in jouw kenmerken van autisme en het verminderen van stress). Vervolgens neemt dit traject je mee in de vier essentiële stappen in loopbaanbegeleiding:

● Wie ben ik?
● Wat kan ik?
● Wat wil ik?
● Wat heb ik nodig?

KomPASS Loopbaancoaching helpt jou om de regie te nemen over jouw loopbaan. Wij helpen je jouw volle potentieel te benutten. Je weet wat je kunt, je weet wat je wilt en hoe je dit kunt overbrengen. Je leert effectief te communiceren over jouw talenten en wensen. We creëren een helder persoonsprofiel, zoekprofiel en een CV dat jouw unieke kwaliteiten weerspiegelt.

Everyone is a genius.
But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.

Werk dat aansluit bij jouw sterke punten en interesses, geeft jou precies de motivatie die je nodig hebt. Jij voelt je prettig bij structuur en voorspelbaarheid, en wij zorgen ervoor dat je weet wat er van je verwacht wordt. We streven naar begrip en acceptatie van jouw collega’s en werkgever, zodat er meer rekening wordt gehouden met jouw behoeften.

Ontdek jouw persoonlijke kompas voor je verdere werkleven

Wacht niet langer in frustratie en onzekerheid. Neem de stap naar een betere toekomst. Ontdek jouw ware potentieel en vind de juiste richting voor jouw loopbaan met KomPASS Loopbaancoaching. Kies voor je eigen regie, groei en werkgeluk. Jouw succes wacht op jou.

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk cirkel RGB transparant

Ook voor werkgever, arbodienst en UWV

Werkgevers, arbodiensten en het UWV kunnen ook profiteren van KomPASS Loopbaancoaching. Als werk aangepast wordt aan de mogelijkheden van mensen, leidt dat tot gelukkigere medewerkers en een positieve werkomgeving. Soms worden de kosten van KomPASS vergoed door UWV, wij zijn erkend als re-integratiebedrijf.

KomPASS kort samengevat

●  Loopbaancoaching voor vrouwen met (kenmerken van) autisme
●  Inclusief jouw persoonlijke PASSpoort:
●  Inzicht in jouw anders-werkende-brein en wat dat voor je werk betekent.
●  9 Gesprekken met een expert in autisme en werk
●  Een heldere koers voor jouw loopbaan
●  10 Loopbaangesprekken
●  Opdrachten, tests en werkboek KomPASS

Dit bijzonder complete traject is een investering voor de rest van je (werkende) leven en bedraagt €2995.

Wat anderen zeggen

Zowel persoonlijk als op werkvlak geholpen

“Ik ben zowel op persoonlijk vlak als op werkvlak enorm geholpen. PASS-Jobcoaching heeft mij geholpen met het vinden van passende oplossingen voor de ‘problemen’ die de weg naar werk belemmerden. Dankzij de hulp en begeleiding van Heidi hoefde ik mij minder druk te maken en te stressen, omdat ik er niet alleen voor stond. Ik raad het iedereen aan die vastloopt! Ik had mijn ontwikkelingen nooit kunnen doormaken zonder de hulp van PASS-Jobcoaching.”
Merve Pinarbasi

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk cirkel RGB transparant

Kennismaken?

Maak direct een afspraak om vrijblijvend kennis te maken met ons, zodat we samen kunnen ontdekken welke stappen bij jou passen.

pass jobcoaching 31

Over PASS-Jobcoaching

Wij zijn Heidi en Gianne, samen al ruim 15 jaar PASS-Jobcoaching. Wij delen een grote passie voor hoe het brein werkt en hoe elk mens weer anders is. Bij PASS-Jobcoaching zijn we dan ook nieuwsgierig naar jou als individu, met al je unieke kwaliteiten. Mensen met autisme of kenmerken hiervan hebben vaak een ‘anders bedraad brein’ dat kleurrijk, out of the box, gevoelig en authentiek is. Een waardevolle toevoeging voor werkgevers en de maatschappij als geheel.

Persoonlijke ervaring + uitgebreide expertise

Wij combineren onze professionele én persoonlijke ervaring met autisme met een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en het complexe stelsel van sociale zekerheid. Wij streven naar een inclusieve en diverse wereld waarin iedereen kan bloeien. Het is toch prachtig als iedereen op haar eigen manier kan meedoen?

Wil je ons beter leren kennen?