Over ons pass jobcoaching

Over ons

Hallo, wij zijn PASS-Jobcoaching.
Experts in autisme en werk.

golf blauw
Over ons pass jobcoaching

Over ons

Hallo, wij zijn PASS-Jobcoaching.
Experts in autisme en werk.

Welkom bij PASS-Jobcoaching! Wij zijn Heidi en Gianne, de drijvende krachten achter PASS-Jobcoaching met meer dan 15 jaar ervaring. Wij delen samen een grote passie voor de complexiteit van het brein en de unieke eigenschappen van ieder individu. Mensen met autisme hebben vaak een kleurrijk, out-of-the-box, gevoelig en authentiek ‘anders bedraad brein’. Wij zien hierin een waardevolle toevoeging voor werkgevers en de maatschappij als geheel. We zijn dan ook nieuwsgierig naar jouw verhaal, jouw persoonlijkheid en al jouw bijzondere kwaliteiten.

Persoonlijke ervaring + uitgebreide expertise

Wij combineren onze professionele én persoonlijke ervaring met autisme met een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en het complexe stelsel van sociale zekerheid. Wij zijn een erkend re-integratiebedrijf en jobcoachorganisatie. Bovendien zijn we trots om samenwerkingspartner te zijn van het UWV. Wij streven naar een inclusieve en diverse wereld waarin iedere stem gehoord wordt en iedereen kan bloeien. Het is toch prachtig als iedereen op haar eigen manier kan floreren?

Als analytische denker en doortastende doener vullen we elkaar perfect aan en blijven we mooi in balans. Samen zien wij het grote geheel en vertalen dit in praktische stappen om vrouwen met autisme te begeleiden naar een gelukkige loopbaan. Wij zijn creatieve mooimakers, die nieuwsgierig in elk mens het mooie zien. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor hokjes, kaders of vooroordelen. Wij zien juist alle kansen en mogelijkheden voor jou.

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk RGB transparant

Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success

De regie nemen over je eigen werk en leven

Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen met (kenmerken van) autisme te helpen om regie te nemen over hun werk en leven. Wij helpen ze om de kracht van hun unieke kwaliteiten te ontdekken, zodat zij hun persoonlijke koers kunnen bepalen richting duurzaam geluk met PASSend werk. Wij streven naar het gevoel van voldoening, betekenis en waardering, juist doordat zij zuiver zichzelf kunnen zijn in een PASSende werkomgeving.

Wij zijn Heidi en Gianne, experts in autisme en werk, en we staan klaar om jou te helpen op jouw persoonlijke pad naar succes. Kun je je voorstellen hoe het is om elke dag met plezier aan het werk te gaan, vanuit rust en overzicht? Zullen we samen jouw toekomst vormgeven?

Hoe je met ons kunt samenwerken?

Dat lees je hieronder.

druppel blue

PASSpoort

gouden lijn

Autismecoaching van stress naar rust. Het traject dat je inzicht geeft in jouw autisme (of kenmerken hiervan), het herkennen van stresssignalen en oorzaken, en methodes voor het omgaan met en verminderen van stress.

druppel blue
druppel geel

KomPASS

gouden lijn

Loopbaancoaching voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. In het traject KomPASS ontdek je jouw persoonlijke kompas voor je verdere werkleven. Geef richting aan jouw loopbaan met autisme.

druppel geel
druppel red

WerkPASSie

gouden lijn

Praktische coaching om je werk PASSend te maken en houden. Op basis van jouw coachvraag gaan we aan de slag met concrete handvatten, tips en trucs om theorie om te zetten naar dagelijkse praktijk.

druppel red