header passpoort

PASSpoort

Ontdek jouw PASSpoort naar rust en balans met autisme

golf blauw
header passpoort

PASSpoort

Ontdek jouw PASSpoort naar rust en balans met autisme

Stort je uitgeput op de bank na een dag werken? Heb je een vol hoofd en voel je je continu moe en prikkelbaar? Is maskeren je tweede natuur? Werken geeft je voldoening, maar het kost je ook bergen energie. De lat ligt hoog voor jezelf en dat levert zoveel stress op. Vind je niet dat het tijd is om dat te veranderen? Jij verdient zoveel meer!

Weet dat je niet alleen bent. Veel vrouwen met (kenmerken van) autisme ervaren deze uitdagingen op het werk. We weten hoe vervelend het is als je je onbegrepen voelt door collega’s en leidinggevenden. Je zet een masker op om maar mee te kunnen draaien, maar diep van binnen verlang je naar een omgeving waarin je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Dan ben je hier op de goede plek: wij helpen je om stress en onzekerheid te veranderen in helder overzicht en bovenal de rust waar je zo naar verlangt.

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk RGB transparant

Van inzicht via overzicht naar uitzicht!

Inzicht in jouw mogelijkheden met autisme

Met PASSpoort krijg je inzicht in jouw autisme en wat dit betekent in je werk. Leer je eigen gedrag, je kwetsbaarheden (zoals stress signalen en energievreters) en je kwaliteiten kennen en je zult zien: moeilijkheden veranderen in mogelijkheden.

PASSpoort geeft je de tools, strategieën en inspirerende ideeën om je eigen carrière vorm te geven en een duidelijke koers voor je toekomst te ontwikkelen. Dat zorgt niet alleen voor meer rust en stabiliteit in je werk, maar ook in je privéleven.

Jouw talenten verdienen erkenning, in een werkomgeving waar jij kunt floreren en jouw unieke bijdrage oprecht wordt gewaardeerd. Wij helpen je om die PASSende werkomgeving te creëren waarin jij met plezier en vertrouwen kunt werken.

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk RGB transparant

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Van stress naar rust

Ben je klaar voor die mooie reis naar rust en plezier op het werk? Als ervaren coaches staan wij, Heidi en Gianne, klaar om jou te begeleiden. Ontdek jouw ware kracht en identiteit met
jouw unieke, anders werkende brein. Samen creëren we de ruimte om jouw doelen te verwezenlijken. Want onthoud, jij hebt de regie over je werk en leven in handen.

Ontdek jouw persoonlijke PASSpoort, een krachtig instrument om jouw (toekomstige) loopbaankeuzes te sturen. De weg naar inzicht en overzicht begint hier!

Wat anderen zeggen

Ik voelde me gezien,  gehoord en begrepen

“Sinds ik de diagnose autisme heb gekregen, kwamen er veel vragen omhoog. Wat heb ik nodig op gebied van werk? Wat zijn mijn randvoorwaarden? Wat zijn mijn valkuilen en wat is mijn kracht? Tijdens de samenwerking met Gianne voelde ik me gezien, gehoord en begrepen. Ik kon met ieder probleem op haar rekenen en ze ging er de volle 100% voor.

Ze is niet alleen heel behulpzaam, maar ook eerlijk en scherp. Ze leerde me om rustig de tijd te nemen toen ik in stressvolle periodes een gigantische chaoot was.
Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben, wat mijn hulpvragen zijn en hoe ik dit meeneem in de toekomst naar werk of scholing. Ik kwam verdwaald bij Gianne aan en ik heb nu een doel gevonden om naar toe te werken.”
Lindsay van Heugten

PASSpoort kort samengevat

●  Inzicht in jouw autisme (of kenmerken hiervan)
●  9 Gesprekken met een expert in autisme en werk
●  Opdrachten, tests en werkboek PASSpoort
●  Herkennen van stresssignalen en de oorzaken hiervan
●  Methodes voor het omgaan met en verminderen van stress
●  Voorkomen dat je terugvalt-plan
●  Nazorg na 1 maand

à €1495

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk cirkel RGB transparant

Kennismaken?

Maak direct een afspraak om vrijblijvend kennis te maken met ons, zodat we samen kunnen ontdekken welke stappen bij jou passen.

pass jobcoaching 31

Over PASS-Jobcoaching

Wij zijn Heidi en Gianne, samen al ruim 15 jaar PASS-Jobcoaching. Wij delen een grote passie voor hoe het brein werkt en hoe elk mens weer anders is. Bij PASS-Jobcoaching zijn we dan ook nieuwsgierig naar jou als individu, met al je unieke kwaliteiten. Mensen met autisme of kenmerken hiervan hebben vaak een ‘anders bedraad brein’ dat kleurrijk, out of the box, gevoelig en authentiek is. Een waardevolle toevoeging voor werkgevers en de maatschappij als geheel.

Persoonlijke ervaring + uitgebreide expertise

Wij combineren onze professionele én persoonlijke ervaring met autisme met een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en het complexe stelsel van sociale zekerheid. Wij streven naar een inclusieve en diverse wereld waarin iedereen kan bloeien. Het is toch prachtig als iedereen op haar eigen manier kan meedoen?

Wil je ons beter leren kennen?