KomPASS header

Werk met ons

Autisme en werk: Leer jezelf kennen en ontwikkel je talenten met PASS-Jobcoaching

golf blauw
pass jobcoaching KomPASS

Werk met ons

Autisme en werk: Leer jezelf kennen en ontwikkel je talenten met PASS-Jobcoaching

Het vreet energie als je niet lekker op je plek zit. Heb je genoeg van al die stress, het onbegrip en de onzekerheid, lees dan even verder.

Bij PASS-Jobcoaching helpen we jou om jezelf beter te leren kennen, zodat je begrijpt wat jij nodig hebt en wat jou gelukkig maakt. Dat is tenslotte voor iedereen anders. We brengen jouw talenten, vaardigheden en kwaliteiten in kaart om je volle potentieel te benutten. Ontdek hoe we jouw persoonlijke koers bepalen richting duurzaam geluk met PASSend werk.

Ben jij klaar om te ontdekken welk werk echt bij jou past?

Dat kan op 3 verschillende manieren.

Plan hier een gratis kennismakings gesprek met een Jobcoach via Teams

druppel blue

PASSpoort

gouden lijn

Autismecoaching van stress naar rust. Het traject dat je inzicht geeft in jouw autisme (of kenmerken hiervan), het herkennen van stresssignalen en oorzaken, en methodes voor het omgaan met en verminderen van stress.

druppel blue
druppel geel

KomPASS

gouden lijn

Loopbaancoaching voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. In het traject KomPASS ontdek je jouw persoonlijke kompas voor je verdere werkleven. Geef richting aan jouw loopbaan met autisme.

druppel geel
druppel red

WerkPASSie

gouden lijn

Praktische coaching om je werk PASSend te maken en houden. Op basis van jouw coachvraag gaan we aan de slag met concrete handvatten, tips en trucs om theorie om te zetten naar dagelijkse praktijk.

druppel red

Heb je een vraag voor ons die buiten ons vermelde aanbod valt? Neem even contact met ons op, we kunnen je vast verder helpen.

Misschien kun je zelfs gebruikmaken van de voorziening jobcoaching of kom je in aanmerking voor een traject Werkfit maken via UWV, dan zijn er geen kosten voor onze begeleiding! 

Mis deze kans niet en ontdek wat PASS-Jobcoaching voor jou kan betekenen!

Wat anderen zeggen

Altijd met mijn vragen ergens terecht kunnen was voor mij heel fijn

“Ik ben via het UWV bij PASS jobcoaching terecht gekomen. Ik liep op dat moment een beetje spaak in mijn opleiding en de daarbij behorende stage. Met behulp van mijn coach heb ik weer overzicht en orde kunnen scheppen wat ervoor zorgde dat ik stap voor stap weer vooruit ging. Mede door het vertrouwen dat ik had in mijn coach en de steun die ik hier uit haalde. Altijd met mijn vragen ergens terecht kunnen was voor mij heel fijn. Mede door de hulp van mijn jobcoach heb ik inmiddels mijn opleiding succesvol kunnen afronden en heb ik mijn stage om kunnen zetten in werk. Ik dus heel zeker PASS jobcoaching aanbevelen als je spaak loopt in je opleiding of op je werk.”
Barbara

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk cirkel RGB transparant

Kennismaken?

Maak direct een afspraak om vrijblijvend kennis te maken met ons, zodat we samen kunnen ontdekken welke stappen bij jou passen.

pass jobcoaching 31

Over PASS-Jobcoaching

Wij zijn Heidi en Gianne, samen al ruim 15 jaar PASS-Jobcoaching. Wij delen een grote passie voor hoe het brein werkt en hoe elk mens weer anders is. Bij PASS-Jobcoaching zijn we dan ook nieuwsgierig naar jou als individu, met al je unieke kwaliteiten. Mensen met autisme of kenmerken hiervan hebben vaak een ‘anders bedraad brein’ dat kleurrijk, out of the box, gevoelig en authentiek is. Een waardevolle toevoeging voor werkgevers en de maatschappij als geheel.

Persoonlijke ervaring + uitgebreide expertise

Wij combineren onze professionele én persoonlijke ervaring met autisme met een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en het complexe stelsel van sociale zekerheid. Wij streven naar een inclusieve en diverse wereld waarin iedereen kan bloeien. Het is toch prachtig als iedereen op haar eigen manier kan meedoen?

Wil je ons beter leren kennen?