WerkPASSie header

WerkPASSie

Maak je werk PASSend: praktische coaching voor de dagelijkse praktijk

golf blauw
header WerkPASSie

WerkPASSie

Maak je werk PASSend: praktische coaching voor de dagelijkse praktijk

Ben jij een gedreven vrouw met autisme die graag betekenisvol wil meedoen op de werkvloer, maar worstel je met het houden van overzicht, het stellen van prioriteiten en het vragen om hulp? Voel je je vaak gestrest en overweldigd, alsof je constant achter de feiten aanloopt?

Van uitdagingen naar werk met PASSie

Bij PASS-Jobcoaching begrijpen we jouw unieke uitdagingen. In het traject WerkPASSie helpen we je met praktische coaching om jouw werk helemaal passend te maken én te houden. Hierin is jouw coachvraag altijd leidend, of deze nu vanuit jou of je werkgever is gesteld. Samen zetten we concrete stappen en voorzien we je van waardevolle handvatten, tips en trucs om de kennis direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Er zijn een aantal uitdagingen waar veel vrouwen met autisme tegenaan lopen op de werkvloer. Misschien herken je dit wel:

●  Moeite met plannen en het houden van overzicht
●  Je raakt snel afgeleid en kunt moeilijk prioriteiten stellen
●  Je ervaart tijdsdruk en stress – alsof je achter de feiten aan loopt
●  Lastig om je grenzen aan te geven en collega’s om hulp te vragen
●  Je merkt dat jij anders denkt dan je omgeving en dat maakt je onzeker

WerkPASSie geef je de oplossingen waar je naar verlangt: een werkplek waar je jouw passie kunt volgen en zuiver jezelf kunt zijn. Hoe klinkt dit voor je?
●  Jouw werk voelt als een PASSie!
●  Je leert beter plannen, prioriteren en organiseren
●  Jouw communicatieve vaardigheden groeien
●  We verminderen de prikkels op jouw werkplek
●  De verwachtingen van jou én je werkgever zijn helder

Wat anderen zeggen

Ze staan altijd voor je klaar

“Tijdens het werk stuitte ik op hulpvragen en zo kwam ik via een collega terecht bij Gianne. Zij luistert goed, staat open en probeert de juiste oplossingen voor jouw situatie te vinden. Het contact met mijn collega’s is verbeterd, er is een begripvolle en fijne sfeer. Daardoor is ook mijn vertrouwen sterk verbeterd. Ik zou PASS-Jobcoaching zeker aanbevelen. Gianne
en Heidi staan altijd voor je klaar en kunnen je op de juiste manier pushen (maar niet te veel ;-)). Samengevat: een fijne en betrouwbare begeleiding die goed kan luisteren.”
Paul

Ik kan nu beter functioneren met plezier

“In het begin moest ik wennen aan de begeleiding, maar toen ik Gianne beter leerde kennen, kon ik mezelf beter verwoorden en meer mezelf zijn! Ik voelde me begrepen en gehoord. Gianne luistert en observeert zeer goed en is kritisch. Dat vind ik fijn, omdat ik me dan bewuster ben van mezelf en me hierin verder kan ontwikkelen.
Ik spreek de jobcoach regelmatig op mijn werk, via Teams of telefonisch. Doordat ik weet dat ik er niet alleen voor sta, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Dankzij Gianne kan ik beter op mijn werk functioneren, leer ik mezelf steeds beter kennen en heb ik meer plezier in mijn werk!
Ik zou mensen die juist extra praktische begeleiding nodig hebben, PASS-Jobcoaching willen adviseren. Elk mens is uniek en de begeleiding is hierop afgestemd en dus ook uniek!”
Anoniem

Samen bereiken we jouw doelen

Wij, Gianne en Heidi, geloven in de kracht van samenwerking. We zorgen voor een veilige omgeving waarin we al je obstakels en verlangens kunnen bespreken. Je staat niet alleen op deze reis. Wij zijn er altijd om op terug te vallen, om je te ondersteunen en om je te laten zien dat jouw doelen binnen handbereik liggen.

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk RGB transparant

You can’t stop the waves, but you can learn to surf

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk cirkel RGB transparant

Ook voor werkgever, arbodienst en UWV

Belangrijk om te weten: WerkPASSie kan worden aangevraagd door jou, maar ook door werkgevers, arbodiensten of het UWV die een werknemer willen helpen. Wij bieden coaching on the job, dus we willen benadrukken dat er sprake moet zijn van een werksituatie. Soms worden de kosten van WerkPASSie vergoed door UWV, wij zijn erkend als jobcoachorganisatie.

Dit is WerkPASSie:

  1. We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek: Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we jouw coachvraag in kaart. Welke obstakels kom je tegen en waar droom je van? Jouw doelen en behoeften zijn ons uitgangspunt, en we zullen hier gedurende het traject zorgvuldig op inspelen.
  2. Concrete handvatten voor de dagelijkse praktijk: Geen loze beloftes, maar praktische tools die je direct kunt toepassen. Samen zorgen we ervoor dat de theorie wordt omgezet naar tastbare resultaten in jouw dagelijkse werkzaamheden.
  3. Praktische tips en trucs: We delen waardevolle inzichten en strategieën met je om je specifieke vaardigheden eigen te maken. WerkPASSie helpt je om beter te plannen, prioriteiten te stellen en de juiste balans te vinden. We leren je hoe je tijdsdruk kunt omzetten in productiviteit en hoe je met zelfvertrouwen uitdagingen tegemoet treedt.
  4. Zelf de regie houden over jouw werk: Je ontdekt hoe je zélf jouw werk passend kunt maken en houden. Wij leren je hoe je op een effectieve manier om hulp kunt vragen, hoe je jouw grenzen kunt aangeven en hoe je veranderingen in jouw werkomgeving kunt omarmen. Door kleine stappen te zetten, krijg je de controle terug. Je ervaart minder stress en meer vertrouwen.

WerkPASSie bestaat uit 10 gesprekken met een expert in autisme en werk. De trajectprijs hiervoor bedraagt €1495. Daarnaast zijn maatwerk en aanvullende opties mogelijk op uurbasis.

5900 PASS Jobcoaching Beeldmerk cirkel RGB transparant

Kennismaken?

WerkPASSie is een waardevolle investering in jouw toekomst. Je creëert een werkplek die écht bij jou past, zodat je duurzaam gelukkig bent met PASSend werk.

Geef jij je carrière een positieve boost? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

pass jobcoaching 31

Over PASS-Jobcoaching

Wij zijn Heidi en Gianne, samen al ruim 15 jaar PASS-Jobcoaching. Wij delen een grote passie voor hoe het brein werkt en hoe elk mens weer anders is. Bij PASS-Jobcoaching zijn we dan ook nieuwsgierig naar jou als individu, met al je unieke kwaliteiten. Mensen met autisme of kenmerken hiervan hebben vaak een ‘anders bedraad brein’ dat kleurrijk, out of the box, gevoelig en authentiek is. Een waardevolle toevoeging voor werkgevers en de maatschappij als geheel.

Persoonlijke ervaring + uitgebreide expertise

Wij combineren onze professionele én persoonlijke ervaring met autisme met een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en het complexe stelsel van sociale zekerheid. Wij streven naar een inclusieve en diverse wereld waarin iedereen kan bloeien. Het is toch prachtig als iedereen op haar eigen manier kan meedoen?

Wil je ons beter leren kennen?